Waarom JouwSAPvacature.nl?

JouwSAPvacature.nl is dé SAP vacaturesite van Nederland.

Wij onderscheiden ons van andere vacaturesites doordat ons gespecialiseerde Resource Team proactief en gericht op zoek gaat naar kandidaten voor jullie openstaande vacatures. Daarnaast onderscheiden wij ons van werving- en selectiebureaus doordat er bij JouwSAPvacature.nl gewoon rechtstreeks contact is tussen kandidaten en opdrachtgevers. Jij krijgt open cv’s en de kandidaat weet vanaf het begin al voor welk bedrijf hij kiest.

Onze unieke werkwijze levert vele voordelen op! Hieronder lees je de belangrijkste. Je kunt ook onze brochure downloaden.

Specialist in SAP

Wij houden ons bezig met SAP, en alleen met SAP. Hierdoor weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt, kennen we de laatste technologische ontwikkelingen en zijn we een gedegen sparringspartner voor jou. Door onze ervaring en kennis weten we bovendien precies wat werkt bij het binnenhalen van een kandidaat en wat niet. Wij doen niet van alles een beetje, maar alles op SAP gebied.

Het best vindbaar

JouwSAPvacature.nl is niet voor niets dé SAP vacaturesite van Nederland. Het is namelijk de best vindbare SAP vacaturesite op Google! Zo komt elke werkzoekende SAP specialist dus gemakkelijk bij ons terecht.

Open en transparant

Onderzoek heeft uitgewezen dat recruitmentbureaus 90% van de vacatures plaatsen op andere vacaturesites. Hierdoor krijg je een vertroebeld beeld van het aantal vacatures, verschuift je eigen vacature onnodig snel naar pagina 10, is er weinig tot geen transparantie voor de kandidaten bij het solliciteren en reageert de SAP specialist veel minder snel gezien de steeds slechtere naam van de recruitmentbureaus.
 
Bij JouwSAPvacature.nl kunnen daarom alleen directe werkgevers hun vacatures plaatsen. Recruitmentbureaus worden niet toegelaten tot JouwSAPvacature.nl en kunnen zodoende de site niet vervuilen met hun vele -vaak niet eens daadwerkelijk openstaande- vacatures. Dit maakt JouwSAPvacature.nl eerlijk, open en transparant.

Proactief Resource Team

JouwSAPvacature.nl is de enige vacaturesite met een eigen Resource Team. Dit ervaren team benadert via ons grote en voortdurend groeiende netwerk proactief potentiële kandidaten passend bij jouw vacature en woonachtig in de regio. Dit betekent dat je niet alleen sollicitaties ontvangt van actief werkzoekenden, maar ook van latent werkzoekenden: mensen die goed op hun plaats zitten en niet actief solliciteren, maar wel openstaan voor een leuke nieuwe uitdaging. 

Dit maakt het mogelijk om de openstaande vacatures binnen relatief korte tijd in te vullen met uitsluitend de beste kandidaten.

Alle zorgen uit handen

JouwSAPvacature.nl draagt zorg voor vele administratieve zaken waaronder het plaatsen van de SAP-vacatures. Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij JouwSAPvacature.nl. Ons ervaren advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site. Verder houden wij de kandidaten feedback, het aantal sollicitaties, het aantal views, het aantal reacties en de ratio's hiervan voor je bij.
 
Zo heb jij meer tijd voor je eigen werkzaamheden!

Vergroot je naamsbekendheid

JouwSAPvacature.nl biedt vele mogelijkheden voor Extra Exposure, zoals je eigen banner, bedrijfsprofiel of logo op onze website. Hiermee krijg je niet alleen extra veel sollicitaties binnen korte tijd, maar je vergroot er ook je naamsbekendheid mee!
 
Adverteren op JouwSAPvacature.nl is een zeer gerichte manier om je organisatie onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe lang jouw exposure online staat. De effectiviteit (aantal clicks / impressies) is precies te volgen en de resultaten zijn direct inzichtelijk te maken. Zo bereik je een groot publiek van SAP-specialisten met meetbaar resultaat!
 
Klik hier voor alle mogelijkheden.

Verrassend lage prijzen

JouwSAPvacature.nl is gemiddeld 85% goedkoper dan werving- en selectiebureaus! Bovendien betaal je alléén voor een kandidaat wanneer je zelf besluit om deze door ons aangedragen kandidaat in dienst te nemen.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen.

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op: