SAP FICO vacatures op JouwSAP

SAP FICO vacatures

Een ruim overzicht aan SAP FICO vacatures vind je op jouwSAPvacature.nl. Als SAP specialist vind je hier alleen vacatures bij eindgebruikers en consultancy's. Werving en selectiebureau's zijn niet toegestaan en dus is het aanbod aan SAP FICO vacatures transparant.

 SAP FICO vacatures Amsterdam, SAP FICO vacatures Utrecht, SAP FICO vacatures Den Bosch, SAP FICO vacatures Eindhovens, SAP FICO vacatures Rotterdam, SAP FICO vacatures Den Haag, SAP FICO vacatures Noord-Brabant, SAP FICO vacatures Noord-Holland, SAP FICO vacatures Zuid-Holland, SAP FICO vacatures Limburg, SAP FICO vacatures Zeeland, SAP FICO vacaturesFlevoland, SAP FICO vacatures Groningen, SAP FICO vacatures Overijssel

 

Recente SAP FICO vacatures

 • SAP S2P consultant - Experis Ciber DIEMEN
  SAP S2P consultant Voor onze groeiende Service Line SAP Source to Pay zijn wij op zoek naar een Senior SAP S2P Consultant.
 • Startende SAP Consultant - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  SAP CONSULTANT

  SAP is een bedrijfssoftwarepakket, de wereldleider in ERP. Als SAP consultant werk je voor en met de klant. Je geeft advies, ziet de mogelijke verbeteringen en je kunt deze enthousiast en overtuigend presenteren.  Je kunt een rol spelen in alle fases van een project, vanaf de initiatie tot en met het live gaan en de nazorg. Om het beste resultaat te kunnen bereiken is kennis nodig van branches, organisaties, processen en de applicaties binnen een bedrijf . Bij Perfect for People werken alleen gedreven professionals die beschikken over deze kennis en ervaring en zijn daarom experts in hun vakgebied.

  Naast het adviseren voeren wij ook implementatie projecten van A tot Z uit (inclusief beheer).

  Ambieer jij een functie als SAP consultant dan is dit jouw kans:

   

  Wegens het succes van de 20 vorige Academies (meer dan 300 jongeren in totaal) start in Maart 2012 opnieuw een intensief opleidingstraject voor jonge talenten.

  Daarom zijn wij voor Nederland op zoek naar :

   

                                                                                               Afgestudeerde academici (m/v)

  in de sectoren; logistics and supply chain, business economics, accounting, business administration of information engineering

                                                         die een carrière als logistiek of als financieel SAP consultant ambiëren.

   

   

  DE SAP CONSULTANT ACADEMY

  Na een intensieve interne training van 7 weken (hard skills SAP, soft skills en zelftraining) volgt het praktijkgedeelte waarbij je bij een klant wordt ingezet en op begeleiding kunt rekenen. Tijdens de totaal 6 maanden durende opleiding zal je diepgaande kennis van SAP, business kennis en ook consultancy ervaring opbouwen, om zo bij te dragen aan het succes van onze projecten. Deze periode wordt afgesloten met een SAP examen, waarvoor je na het behalen een certificaat ontvangt.

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op: