Recente SAP vacatures Nederland

 • SAP Basis consultant bij SOA People - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  Als SAP Basisconsultant ben je verantwoordelijk voor zowel de design- als de implementatiefase van projecten. Je inventariseert technische wensen en behoefte van de klant en fungeert als gesprekspartner. Aan de hand van een grondige analyse, geef je aan welke technische wensen en behoeften mogelijk zijn.

 • Senior SAP BI (BW / BO) consultant (functioneel en/of technisch) bij SOA People - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  Ben jij die professional, die zich verder willen ontwikkelen; dan is SOA People de logische carrièrestap!

 • SAP SCM Consultant - Experis Ciber EINDHOVEN
   SAP SCM Consultant Voor onze groeiende service line SAP Supply Chain Management zijn wij op zoek naar een SAP SCM Consultant (PP, SD, APO, MM, (E)WM, IBP) voor uiteenlopende opdrachten bij toonaangevende klanten!
 • SAP HANA BI Consultant - Experis Ciber EINDHOVEN
  SAP HANA BI Consultant Voor onze groeiende service line SAP Business Intelligence zijn wij op zoek naar een SAP HANA Business Intelligence (SAP BW / BO) consultant.
 • SAP S2P consultant - Experis Ciber DIEMEN
  SAP S2P consultant Voor onze groeiende Service Line SAP Source to Pay zijn wij op zoek naar een Senior SAP S2P Consultant.
 • SAP BI ETL Consultant - Experis Ciber EINDHOVEN
  SAP BI ETL Consultant Voor onze groeiende service line SAP Business Intelligence zijn wij op zoek naar een SAP ETL consultant, die bij voorkeur kennis en ervaring heeft met BODS (Business Object Data Services).
 • SAP Integratie Consultant - Experis Ciber EINDHOVEN
  SAP Integratie Consultant Voor de Service Line SAP Technology zijn wij op zoek naar een Senior Integratie Consultant met een sterke focus op SAP PI.
 • Startende SAP Consultant - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  SAP CONSULTANT

  SAP is een bedrijfssoftwarepakket, de wereldleider in ERP. Als SAP consultant werk je voor en met de klant. Je geeft advies, ziet de mogelijke verbeteringen en je kunt deze enthousiast en overtuigend presenteren.  Je kunt een rol spelen in alle fases van een project, vanaf de initiatie tot en met het live gaan en de nazorg. Om het beste resultaat te kunnen bereiken is kennis nodig van branches, organisaties, processen en de applicaties binnen een bedrijf . Bij Perfect for People werken alleen gedreven professionals die beschikken over deze kennis en ervaring en zijn daarom experts in hun vakgebied.

  Naast het adviseren voeren wij ook implementatie projecten van A tot Z uit (inclusief beheer).

  Ambieer jij een functie als SAP consultant dan is dit jouw kans:

   

  Wegens het succes van de 20 vorige Academies (meer dan 300 jongeren in totaal) start in Maart 2012 opnieuw een intensief opleidingstraject voor jonge talenten.

  Daarom zijn wij voor Nederland op zoek naar :

   

                                                                                               Afgestudeerde academici (m/v)

  in de sectoren; logistics and supply chain, business economics, accounting, business administration of information engineering

                                                         die een carrière als logistiek of als financieel SAP consultant ambiëren.

   

   

  DE SAP CONSULTANT ACADEMY

  Na een intensieve interne training van 7 weken (hard skills SAP, soft skills en zelftraining) volgt het praktijkgedeelte waarbij je bij een klant wordt ingezet en op begeleiding kunt rekenen. Tijdens de totaal 6 maanden durende opleiding zal je diepgaande kennis van SAP, business kennis en ook consultancy ervaring opbouwen, om zo bij te dragen aan het succes van onze projecten. Deze periode wordt afgesloten met een SAP examen, waarvoor je na het behalen een certificaat ontvangt.

 • SAP SD/MM Consultant - Peach Group B.V. HEERLEN
  Peach Group B.V.

  Vanuit je SAP SD/MM specialisme werk je in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten bij onze klanten. Als ervaren consultant krijg je een adviserende en coördinerende rol.

 • SAP CS/PM/EAM Consultant - Peach Group B.V. HEERLEN
  Peach Group B.V.

  Vanuit je SAP CS/PM specialisme werk je in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten bij onze klanten. Als ervaren consultant krijg je een adviserende en coördinerende rol.

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op: