TOP WERKGEVER: cimt bv

Locatie:

Amsterdam

Cimt is een onafhankelijke, gewaardeerde en betrouwbare partner voor consulting- en technologie-services. We helpen onze klanten met transformaties om resultaten en concurrentievermogen te verbeteren.


Achtergrondinformatie

OVER CIMT
Als onafhankelijke en gewaardeerde partner voor data management hebben zij al meer dan 100 multinationals en overheidsinstanties in Nederland en Duitsland mogen begeleiden in haar digitale transformaties. Op basis van deze ervaring en diepgaande domeinkennis leveren zij strategisch advies en geïntegreerde oplossingen gebaseerd op innovatieve technologieën.

Vooruitstrevend
Bij cimt kijken ze altijd naar welke methoden en technieken zich bewezen hebben in de markt. Deze vullen zij aan met hun expertise en benchmarken nieuwe ontwikkelingen en technologie voor dat ze deze inzetten bij hun klanten. Ze werken strategisch maar met een pragmatische aanpak. Dit maken ze mogelijk met onze professionals, de mens maakt het!

Betrokken
Onafhankelijk, persoonlijk en met een betrouwbaar netwerk. CIMT werkt met een selectie van partners op strategisch en technologisch vlak. Deze partners zijn met veel zorgvuldigheid gekozen zodat ze zeker weten dat ze aansluiten met hun diensten en een toegevoegde waarde leveren voor de klanten en relaties.

Internationaal
Met hun internationale karakter hebben ze het geluk dat culturen en kennisgebieden zich mengen binnen het bedrijf. De verschillende achtergronden geven het team een mooie diversiteit. Iets wat CIMT als bedrijf stimuleert en waar ze trots op zijn. Gelijkwaardigheid binnen de organisatie is een vanzelfsprekendheid.

Expertise
CIMT haar competentie wordt gevormd door hun partners en senior consultants met ruime ervaring in management en IT-consulting. Samen met hoog gekwalificeerde talenten die het team als afgestudeerden of als young professionals versterken.
De know-how in verschillende industrieën is ontstaan uit duurzame samenwerking met de klanten – stuk voor stuk leiders in hun branches. Het hoofddoel is het leveren van excellente oplossingen, zowel in termen van kwaliteit als ook in termen van service. Dit hebben ze inmiddels in meer dan 1.000 projecten mogen bewijzen. Naast hun vakkundigheid op technologisch gebied zijn ze trots op de reputatie als adviespartner in data management, architectuurvraagstukken en digitale transformatieprojecten.
Omdat data- en applicatie integratie de kern vormen van informatie management, zijn de services die cimt verleent gebaseerd op deze fundamentele componenten.

Filosofie
Zij zien het onderwerp informatie management als managementopgave in samenhang met een brede benadering van processen, mensen en techniek. De oplossingen worden holistisch ontworpen en op maat toegesneden, omdat ze daardoor een concurrentievoordeel voor CIMT haar klanten worden. Zij zetten daarbij in op algemeen erkende standaarden en actuele tools en technologieën. De zelfstandigheid van deze onderneming en de product- en platform onafhankelijke, oplossing georiënteerde aanpak vormen de basis, om u zonder omwegen en uitsluitend naar uw behoeftes te adviseren, zonder ondernemingsaspecten te passeren.

Cimt ziet het onderwerp informatie management als managementopgave in samenhang met een brede benadering van processen, mensen en techniek. Hun oplossingen worden holistisch ontworpen en op maat toegesneden, omdat ze daardoor een concurrentievoordeel voor hun klanten worden. Zij zetten daarbij in op algemeen erkende standaarden en actuele tools en technologieën. De zelfstandigheid van hun onderneming en de product- en platform onafhankelijke, oplossingsgeöriënteerde aanpak vormen de basis, om de klant zonder omwegen en uitsluitend naar hun behoeftes te adviseren, zonder ondernemingsaspecten te passeren.

Werken bij Cimt

Cimt haar competenties wordt gevormd door hun partners en senior consultants met ruim 25 jaar ervaring in management en IT-consulting en hoog gekwalificeerde talenten die het team als afgestudeerden of als Young Professionals versterken.

Hun know-how in verschillende industrieën is ontstaan uit duurzame samenwerking met hun klanten – stuk voor stuk leiders in hun branches. Het hoofddoel is het leveren van excellente oplossingen, zowel in termen van kwaliteit als ook in termen van service. Dit hebben ze inmiddels in meer dan 1.000 projecten mogen bewijzen.

Omdat data- en applicatie integratie de kern vormen van Informatie Management, zijn de services die cimt verleent gebaseerd op deze fundamentele componenten. Deze services worden reeds 15 jaar door cimt met succes naar de markt gebracht.

CIMT biedt:

  • Een vast dienstverband na gebleken geschiktheid met een goed salaris en mobiliteitsbudget of mogelijkheid tot leaseauto van de zaak;
  • Een team van ervaren en enthousiast collega’s met kennis op globaal niveau;
  • Gedegen arbeidsvoorwaardenpakket: Pensioenregeling, 30 vakantiedagen (bij een fulltime contract), reiskostenvergoeding, laptop en mobiele telefoon van de zaak;
  • Training & Opleidingen: Gezamenlijk bepalen we de ontwikkeling van je technische en persoonlijke competenties.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist