TOP WERKGEVER: Creetion

Creetion is een high-end ICT dienstverlener met een sterke focus op Enterprise Architectuur en Business Process Management.

Creetion is sinds 2008 actief in de opkomende markt van Business Process Management (BPM) met het SAP-platform als basis. En per 1 april 2011 is Creetion ook officieel SAP Partner op het gebied van NetWeaver. Wij helpen onze klanten bij het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen door Business Process Management in te zetten om processen te stroomlijnen en flexibel te maken. Door dit altijd onder architectuur te doen, beschermen wij IT-investeringen en kunnen wij toekomstgerichte oplossingen op maat realiseren.

Creetion is ambitieus: wij richten ons op de top 500 ondernemingen in Nederland en willen aantoonbaar bijdragen aan hun succes. Wij werken onder andere voor: Stedin, Philips, Achmea, DSM en ASML. Daarbij nemen wij resultaatverantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alle benodigde disciplines beschikbaar zijn voor de realisatie en implementatie. Vanuit die achtergrond geven wij onze medewerkers alle ruimte om zich via opleidingen en certificeringen verder te ontwikkelen. In korte tijd is Creetion hierdoor sterk gegroeid.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist