Home >
Directivity

TOP WERKGEVER: Directivity

Door jarenlange ervaring bij diverse organisaties hebben logistieke processen voor ons geen geheimen. De verwevenheid van de uitvoering van bedrijfsprocessen met het gebruik van softwaretoepassingen biedt een groot scala aan digitale mogelijkheden. Bieden de mogelijke oplossingen voor u kansen en verbeteringen? Is digitalisering van processen een hulpmiddel of voelt het digitaliseren voor de organisatie als een doel op zich?

Wij richten ons op de optimalisatie en automatisering van processen waarbij de kerntaken van de onderneming niet uit het oog verloren worden. Samen met management en medewerkers komen we tot een heldere aanpak waarbij onze kennis en ervaring de leidraad is bij een succesvolle transformatie. We begeleiden de business transformatie om de processen te verbeteren, het inzicht erin te verhogen hetgeen leidt tot vergroten van de efficiëntie en effectiviteit.

De kennis die wij meebrengen gebruiken wij veelal voor de optimalisatie van processen aan de hand van reeds gebruikte of nieuw te introduceren oplossingen, zoals SAP en Salesforce.com. We passen dit toe bij ‘greenfield’ implementaties, verbeter- en upgrade projecten, softwareselectie en zeker ook integratieprojecten.

Naast de capaciteit om projecten te leiden en detailkennis in te brengen blinken wij uit in het overzien van het totaalproces, het realiseren van ketenintegratie. De koppeling tussen processen en systemen van de diverse partijen in de keten. Een voorbeeld hiervan is de integratie van de logistiek dienstverlener binnen de keten, diensten strekken zich uit van transporteur, magazijn tot (beperkte) verpakkings- en productieprocessen. Transparantie en communicatie door de gehele keten (Supply Chain) waren altijd al belangrijk maar worden nu cruciaal. Hoe organiseer en waar mogelijk automatiseer je dit?

Wij adviseren over en implementeren deze processen bij de diverse schakels in de keten. Hiervoor brengen wij naast onze ervaring ook diepgaande kennis van SAP mee en kunnen tevens software selectie traject, architectuurontwerp en projectmanagement verzorgen.

 

Recente vacatures:

Directivity

Senior (Process)Consultant/Project manager bij Directivity

Als Senior consultant/Project manager ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen naar de eisen en wensen van jouw opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt en participeert in de opzet en implementatie. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel om het leveren van inhoudelijke expertise, als zeker ook om de impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

Directivity

Senior SAP consultant bij Directivity

Als Senior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen naar de eisen en wensen van jouw opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt en participeert in de opzet en implementatie. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel om het leveren van inhoudelijke expertise, als zeker ook om de impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons