TOP WERKGEVER: Every Angle

 

Every Angle Software Solutions bv is een Nederlands softwarebedrijf dat de SAP add-on Every Angle voor operations management ontwikkelt. Met dit systeem is het mogelijk om op een eenvoudige, flexibele en snelle manier waardevolle business content uit uw SAP database te halen en met intelligente algoritmes te verrijken.

Ontstaan - In 1996 startte de ontwikkeling van een nieuwe SAP add-on voor operations management. Centraal stond het idee dat er met de data in SAP veel meer mogelijk moet zijn dan alleen transactieverwerking of het maken van eenvoudige managementrapportages. Het doel was: “het ontwikkelen van software die waardevolle informatie kan genereren op basis van de data die reeds aanwezig is in een SAP systeem waarmee gebruikers veel efficiënter en effectiever beslissingen kunnen nemen.”

De performance van traditionele databasemanagementsystemen bleek veel te laag om gevraagde informatie te genereren. Daarom moest er nieuwe technologie ontwikkeld worden. Zo is de technologie van Live Objects In Memory ontstaan. Deze maakte het mogelijk om over grote complexe datastructuren en netwerken van miljoenen orders, geavanceerde analyses uit te voeren in korte tijd. Bovendien zorgde zij ervoor dat gebruikers eenvoudig en flexibel toegang kregen tot de resultaten.

Deze technologie, gecombineerd met een aantal intelligente algoritmes en de complete SAP business logic vormen de SAP add-on Every Angle, die haar naam kreeg naar aanleiding van haar unieke functionaliteit om met het grootste gemak intuïtief ‘elke invalshoek’ van de SAP data te kunnen bekijken en analyseren.

Vandaag - Inmiddels is Every Angle een geavanceerd systeem dat waardevolle functionaliteiten biedt aan SAP organisaties en SAP gebruikers wereldwijd. Het succes is te danken aan de combinatie van de geavanceerde software en het hoge kennisniveau van SAP en bedrijfsprocessen van de consultants. Every Angle Software Solutions bv heeft een forse, sterk groeiende klantenkring die bestaat uit zowel nationale als internationale gerenommeerde organisaties. Wereldwijd wordt Every Angle inmiddels al gebruikt in meer dan 40 landen. Die ontwikkelingen onderstrepen de sterke plaats van Every Angle in het SAP landschap.

Visie - SAP is een krachtig ERP-systeem dat voor veel organisaties de ruggengraat vormt van het IT-landschap en de bedrijfsprocessen. De database van SAP vormt een schat aan data waarmee veel meer mogelijk is dan alleen transactieverwerking en eenvoudige overzichten genereren. Als u zou beschikken over supersnelle en slimme systemen kunt u op basis van die data ook veel waardevollere stuurinformatie genereren over bijvoorbeeld knelpunten in de keten, de kwaliteit van de voorraadopbouw, en de kwaliteit van de data zelf.

Onze visie is dat het met een standaard SAP add-on mogelijk is om tegen relatief lage kosten de kwaliteit van een SAP implementatie sterk te verbeteren door SAP data op de juiste manier om te zetten in intelligente stuurinformatie en die vervolgens snel en flexibel beschikbaar te stellen aan de juiste personen.

Missie - Onze missie is om SAP organisaties en SAP gebruikers wereldwijd beter inzicht te geven in hun SAP data en bedrijfsprocessen door middel van een SAP add-on, zodat zij over betere stuurinformatie beschikken en de kwaliteit van hun SAP implementaties wordt verbeterd. Het resultaat is dat bedrijfsprocessen en bedrijfsprestaties verbeteren, terwijl de IT-kosten en logistieke kosten omlaag gaan.

Werken bij Every Angle
Every Angle is een heel ambitieus en snel groeiend internationaal softwarebedrijf. Een werknemer van Every Angle krijgt enorm veel carrièrekansen, zowel nationaal als internationaal. Ook als Young Professional kan je je bij Every Angle enorm ontwikkelen.

Every Angle zoekt naar kandidaten die de drive hebben om veel te leren. Daartegenover krijgen medewerkers bij Every Angle heel veel vrijheid en uitstekende carrièrekansen; een werknemer van Every Angle is zeker geen nummertje binnen het bedrijf.

 

1

 

Recente vacatures:

Consultant Functional Support

Ben jij een klantgerichte functioneel expert en ga je voor de beste gebruikerservaring? De software van Every Angle stelt organisaties in staat om snel en flexibel analyses te doen op grote hoeveelheden SAP data. Hiermee creëren we waardevolle stuurinformatie om bedrijfsprocessen en bedrijfsprestaties te verbeteren. Onze software wordt inmiddels wereldwijd in meer dan 40 landen gebruikt.

Every Angle
Every Angle GOUDA
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist