Experis Ciber

Wij realiseren digitale transformatie

Wij zijn Experis Ciber: opgericht in 1996 en onderdeel van Experis IT, hét IT-merk van ManpowerGroup Nederland. Met onze ruim 350 gedreven consultants realiseren we succesvolle digitale transformaties. Met IT-advies, -implementatie en -beheer zetten we bedrijfsuitdagingen om in de juiste IT-keuzes.

We bieden oplossingen aan met aantoonbare waarde voor zowel business als IT. Veel mooie nationale en internationale klanten hebben we zo al geholpen, waaronder Booking.com, De Efteling, Eriks, Enexis, Vebego, Philips, Sanoma, Jumbo, TU/e, Eneco, KPN Reggefiber, Flamco, Isala, UMC Utrecht, GGZ Oost Brabant.

Onze Mensen

Het zijn onze medewerkers die onze klanten succesvol maken. Talentontwikkeling staat daarom centraal. Onze verbondenheid met ManpowerGroup Nederland zorgt voor een strategische en duurzame kijk hierop. Consultants worden voortdurend getraind, uitgedaagd en opgeleid om aan de eisen van de markt te voldoen. Onze partners en klanten (h)erkennen onze kwaliteiten en vakmanschap. Certificeringen en awards onderstrepen ons talent. Engagement onderstreept ons DNA.

Uniek aan onze aanpak

  • We leggen het fundament voor succesvolle businessveranderingen
  • We innoveren, moderniseren en simplificeren jouw IT-omgeving
  • We focussen in projecten op de pijlers klantbeleving, processen, bedrijfsmodellen
  • “Business first, technology second” staat centraal in ons denken
  • We zijn concreet en snel. Positief en betrokken leveren wij continu toegevoegde waarde

 

Recente vacatures:

Principal Consultant Sales en Logistiek

Met jouw ruime proceskennis op het vlak van sales en logistiek en je jarenlange SAP ervaring ben je een inspiratiebron voor zowel klanten van Experis Ciber als je collega’s. Je weet de klant mee te nemen in je verhaal en te overtuigen van procesverbeteringen en de toegevoegde waarde van innovatieve oplossingen. Collega’s zien je als goeroe binnen hun vakgebied en laten zich graag door je overtuigen.

Principal Consultant Sales en Logistiek
Experis Ciber EINDHOVEN

Principal Consultant Customer Engagement

Met jouw ruime proceskennis op het vlak van Customer Engagement en je jarenlange SAP ervaring (Hybris sales en service, S/4HANA Sales en service) ben je een inspiratiebron voor zowel klanten van Experis Ciber als je collega’s. Je weet de klant mee te nemen in je verhaal en te overtuigen van procesverbeteringen en de toegevoegde waarde van innovatieve oplossingen. Collega’s zien je als goeroe binnen hun vakgebied en laten zich graag door je overtuigen.

Experis Ciber
Experis Ciber EINDHOVEN

SAP Professional Services Consultant

Voor onze Service-line SAP Customer Engagement zijn wij op zoek naar een medior consultant die passie heeft voor zakelijke dienstverlening, servitization, projectmatig werken en goed de weg weet te vinden in SAP PS en Professional Services. Jij bent toe aan de 2e of 3e stap in jouw carrière, wil jezelf verder ontwikkelen binnen het SAP landschap, en zakelijk dienstverlenende klanten ondersteunen in het realiseren van klantsucces met behulp van jouw kennis en ervaring.

 SAP Professional Services Consultant
Experis Ciber EINDHOVEN

Junior SAP SD/Order-to-Cash consultant

Voor onze Service-line SAP Customer Engagement zijn wij op zoek naar een junior consultant die passie heeft voor verkoopprocessen en hierin de weg leert vinden in SAP SD. Jij bent toe aan de 2e of 3e stap in jouw carrière, wil jezelf verder ontwikkelen in Order-to-Cash processen en tooling binnen het SAP landschap, en klanten ondersteunen in het realiseren van klantsucces.

Junior SAP SD/Order-to-Cash consultant
Experis Ciber EINDHOVEN

Senior SAP SD/Order-to-Cash consultant

Voor onze Service-line SAP Customer Engagement zijn wij op zoek naar een Senior consultant die passie heeft voor verkoopprocessen en goed de weg weet te vinden in SAP SD. Jij bent toe aan de 3e of 4e stap in jouw carrière, wil jezelf verder ontwikkelen in Order-to-Cash processen binnen het SAP landschap, en klanten ondersteunen in het realiseren van klantsucces met behulp van jouw kennis en ervaring.

Senior SAP SD/Order-to-Cash consultant
Experis Ciber EINDHOVEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist