Experis Ciber

Connected by Technology 

Onze passie voor technologie is wat ons verbindt binnen Experis Ciber.

Wij verbinden technologie met de business uitdagingen van de klantWij zijn Experis Ciber: opgericht in 1996 en onderdeel van Experis IT, hét IT-merk van ManpowerGroup Nederland. We zijn een system-integrator die klanten IT-oplossingen biedt voor business vraagstukken. Wij hebben de handen ineengeslagen met toonaangevende softwareleveranciers en volgen technologische ontwikkeling op de voet. Wij zijn authentieke technologie gedreven professionals die dag in dag uit organisaties helpen te groeien in een wereld waar verandering de constante is. Dit doen wij door IT in te richten: robuust waar het moet, wendbaar waar het kan.

Onze cultuur


Experis Ciber heeft een open en informele cultuur. We zijn oprecht betrokken bij onze collega’s en klanten en willen elkaar helpen en inspireren. Waarom? Omdat we geloven dat we samen altijd succesvoller en sterker zijn.

Onze mensen zijn onze grootste succesfactor. Daarom ontwikkelen wij continu ons vakmanschap en onze business-kennis. Dat betekent dat we veel investeren in kennis en opleidingen. En dat doen we ook graag interactief. Elkaar ontmoeten, dingen met elkaar delen en samen leuke momenten beleven. Dat vinden we belangrijk!

 

Recente vacatures:

DevOps Engineer bij Ciber in Eindhoven

Doorgrond jij de DevOps manier van werken en weet jij dat ook in de praktijk te brengen? Als DevOps engineer krijg je energie van automation van software-ontwikkeling, CI/CD tot beheer. Bij Experis Ciber zit je zelf achter het stuur van jouw carrière. Met jouw kennis en ervaring ga je samen met collega's invulling geven aan Infrastructure as Code. Kun jij ons scherp houden en ervoor en zorgen dat we het nóg beter doen? Maak grote stappen voor onze klanten en daarmee voor je persoonlijke ontwikkeling. We gaan graag met jou om tafel!

Experis Ciber
Experis Ciber EINDHOVEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist