HuRis B.V.

Wij zijn een HR Consultancy organisatie, die zich volledig richt op het snijvlak van HR processen en ICT. Hierbij richten we ons op de ondersteuning van HR processen middels SAP-HCM en SuccessFactors met als doel organisaties verder te helpen bij het optimaliseren en automatiseren van hun HR processen.

In 1998 is HuRis opgericht met als doel om kwalitatief hoogwaardige consultancy te leveren en projecten boven verwachting en binnen budget uit te voeren. Wij geloven erin dat een goede kwaliteit van dienstverlening voorwaarde is voor een motiverende en inspirerende organisatie, lange termijn relaties met klanten, medewerkers en partners, en zodoende voor een stabiel en gezond bedrijf.

 

Recente vacatures:

SAP-HCM/ SuccessFactors Ontwikkelaar

Voor de uitbreiding van onze SAP-HCM en SuccessFactors dienstverlening zijn wij op zoek naar een nieuwe ontwikkelaar. Als ontwikkelaar in ons team werk je intensief samen met andere ontwikkelaars, functionele collega’s, projectmanagers en opdrachtgevers met informele directe communicatielijnen. Binnen het team draag je je eigen verantwoordelijkheid en krijg je de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen.

HuRis B.V.
HuRis B.V. CULEMBORG

SuccessFactors Junior Consultant

Voor de uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar nieuwe SuccessFactors consultants. Heb je net je HBO of WO-studie afgerond en ben je op zoek naar een baan waarmee je je carrière een vliegende start kunt geven? En vind je het interessant om bij diverse klanten van HuRis ingezet te worden vanuit jouw affiniteit met personeelsprocessen en de nieuwste automatisering? Ben jij leergierig en resultaatgericht? Dan zoeken wij jou!

HuRis B.V.
HuRis B.V. CULEMBORG

Projectmanager

Voor de uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een projectmanager met grote interesse voor personeelsprocessen en ICT. Als projectmanager bij HuRis werk je met passie aan het realiseren van projecten waarin organisaties geholpen worden bij het optimaliseren en automatiseren van hun HR-processen.

HuRis B.V.
HuRis B.V. CULEMBORG
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist