Home >
newFounders

TOP WERKGEVER: newFounders

newFounders IT Inventors is een consultancy bedrijf dat begrijpt dat bedrijfsprocessen om mensen draaien. Mensen moeten IT niet als last zien maar eenvoudig, snel, makkelijk en met plezier hun werkzaamheden kunnen doen.

newFounders zijn steeds op zoek naar nieuwe front-end toepassingen voor IT-systemen en mobiele oplossingen. Onze ‘ontdekkers’ vinden de juiste oplossing en zetten daarbij de standaard van morgen. We zoeken naar de meest creatieve en innovatieve oplossing voor elk vraagstuk binnen de tijd en het budget dat beschikbaar is. Bij newFounders vragen wij onszelf constant af hoe een oplossing nog slimmer, sneller en gebruikersvriendelijker kan worden. Elk bedrijf is anders en newFounders weet dit. Wij bieden de oplossing die bij uw bedrijf past. De mogelijkheden zijn oneindig, de grenzen nog lang niet in zicht.

Onze mensen hebben jarenlange ervaring met SAP en non-SAP oplossingen om gebruikers te ondersteunen met innovatieve, creatieve en soms onverwachte oplossingen. Klanten zijn vaak oprecht positief verrast door de behaalde resultaten en de enthousiaste terugkoppeling van alle betrokken partijen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons