Home >
Werkgevers
10

Werkgevers

Bluedesk CRM B.V.

Bluedesk CRM implementeert al sinds 2002 met succes CRM-oplossingen voor MKB, grootbedrijf en non-profitorganisaties. Wij zijn officieel partner van Salesforce en Aurea CRM en bieden ook producten aan..

Bluedesk CRM B.V.

SOA People

SOA People is een Europese groep gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van alle SAP oplossingen. SOA People is een SAP consultancy-, projecten- en beheerorganisatie. Wij bieden klante..

SOA People

HuRis B.V.

Stephan over werken bij HuRiS "Collegialiteit, flexibiliteit, passie en kennis. Dat waren de kenmerken waarnaar ik op zoek was toen ik besloot mijn oude werkgever te verlaten. Te veel had ik deze voo..

HuRis B.V.

Knowledge Values

Knowledge Values was founded in 2003 by Larry Lucardie and is an international organisation that offers a variety of knowledge services based on intelligent business concepts and tooling, which are le..

Knowledge Values

Peach Group B.V.

PeachGroup is een relatief kleine speler in de SAP markt maar met een sterke drive om te groeien. PeachGroup is in 2005 opgericht en om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar medior en seni..

Peach Group B.V.

Salure

Salure loopt voorop op het gebied van procesoptimalisatie en procesautomatisering. Onze 50 medewerkers, techneuten en processpecialisten, richten bedrijfsprocessen in voor organisaties in vrijwel alle..

Salure

X-Center

X-Center Benelux is een jong bedrijf met tegelijk een geschiedenis die teruggaat tot voor 2000. Als ex- IXOS and Open Text medewerkers beleven we SAP Enterprise Content Management, Document Management..

X-Center