Home >
Werkgevers
13

Werkgevers

cimt bv

cimt is een onafhankelijke, gewaardeerde en betrouwbare partner voor consulting- en technologie-services. We helpen onze klanten met transformaties om resultaten en concurrentievermogen te verbeteren...

cimt bv

Creetion

Onze organisatie is open en transparant. Wij geloven in creativiteit: wie een goed idee heeft, moet ook de ruimte krijgen om het te realiseren. Dat maakt Creetion tot een ideale omgeving waar talent z..

Creetion

ITrainee

Het is onze focus dat alle SAP afdelingen “Best Staffed SAP Departments” blijven. Alleen deze afdelingen kunnen snel reageren, omdat zij weten wat er in het bedrijf gaande is. Daar kan pro..

ITrainee

QPact

QPact combineert uitmuntende Business improvement kennis met SAP SCM, APO, SNC, EM, EWM en SRM kennis. Met meer dan 15 jaar ervaring in dit vakgebied realiseren wij On Time In Full projecten. Onze vi..

QPact

SOA People

SOA People is een Europese groep gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van alle SAP oplossingen. SOA People is een SAP consultancy-, projecten- en beheerorganisatie. Wij bieden klante..

SOA People

Experis Ciber

Wij zijn Experis Ciber, onderdeel van Experis IT, hét IT merk van ManpowerGroup Nederland. Met ruim 350 gedreven consultants zorgen we voor succesvolle digitale transformaties. Dat doen we vanu..

Experis Ciber

HuRis

Stephan over werken bij HuRiS "Collegialiteit, flexibiliteit, passie en kennis. Dat waren de kenmerken waarnaar ik op zoek was toen ik besloot mijn oude werkgever te verlaten. Te veel had ik deze voo..

HuRis

IDinIT

Meer dan 250 jaar SAP ervaring IDinIT is een ambitieus en inspirerend automatiseringsadviesbureau. Wij committeren ons aan de hoogste standaards qua kennis, werkwijze en business ethiek. Gericht op de..

IDinIT

Itelligence

itelligence richt zich wereldwijd, met ruim 4500 consultants in 24 landen, op volledige SAP dienstverlening voor bedrijven en organisaties in de Midmarket.

Itelligence

Magnus

Magnus Technology Consultants bedenkt, ontwerpt en realiseert oplossingen voor klanten op basis van de software van SAP. Magnus is SAP vertical expertisepartner in IS Media, en naast de mediabranche o..

Magnus