Home >
Werkgevers
16

Werkgevers

Cimt

cimt is een onafhankelijke, gewaardeerde en betrouwbare partner voor consulting- en technologie-services. We helpen onze klanten met transformaties om resultaten en concurrentievermogen te verbeteren...

Cimt

Creetion

Onze organisatie is open en transparant. Wij geloven in creativiteit: wie een goed idee heeft, moet ook de ruimte krijgen om het te realiseren. Dat maakt Creetion tot een ideale omgeving waar talent z..

Creetion

Every Angle

Every Angle Software Solutions bv is een Nederlands softwarebedrijf dat de SAP add-on Every Angle voor operations management ontwikkelt. Met dit systeem is het mogelijk om op een eenvoudige, flexibele..

Every Angle

Fabory

As part of the US Company WW Grainger Inc., Fabory, a technical trading company, offers a wide and growing range of fasteners, tools, industrial items and safety products from reputable and well-known..

Fabory

Fortezza

Fortezza Javaprofs levert met haar hooggekwalificeerde Java professionals een bijdrage aan het succes van haar klanten in verschillende complexe projecten en programma's in een Agile/Scrum omgeving. V..

Fortezza

ITrainee

Het is onze focus dat alle SAP afdelingen “Best Staffed SAP Departments” blijven. Alleen deze afdelingen kunnen snel reageren, omdat zij weten wat er in het bedrijf gaande is. Daar kan pro..

ITrainee

Quinso

Quinso is een toonaangevende Business- en SAP consultancy partner in Europa die primaire en operationele bedrijfsprocessen verbetert bij haar klanten in de branches industrie, chemie en handel. Kwalit..

Quinso

SOA People

SOA People is een Europese groep gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van alle SAP oplossingen. SOA People is een SAP consultancy-, projecten- en beheerorganisatie. Wij bieden klante..

SOA People

Ensior

Ensior staat voor kwaliteit. Daarom steken we veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze mensen. In onze Competence Centers deel je kennis met collega's en bepaal je samen -bijvoorbeeld aan de h..

Ensior