Home >
Werkgevers
24

Werkgevers

Agrifirm

De visie van Agrifirm is om elke dag te werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Waarom? Omdat een verdubbeling van de wereldpopulatie over 30 jaar vandaag een andere en i..

Agrifirm

Audion

Audion is een fabrikant van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmachines. Door de kennis van onze medewerkers zijn wij vooraanstaand op het gebied van techniek en design. Wij bieden onze..

Audion

Creetion

Onze organisatie is open en transparant. Wij geloven in creativiteit: wie een goed idee heeft, moet ook de ruimte krijgen om het te realiseren. Dat maakt Creetion tot een ideale omgeving waar talent z..

Creetion

Fabory

As part of the US Company WW Grainger Inc., Fabory, a technical trading company, offers a wide and growing range of fasteners, tools, industrial items and safety products from reputable and well-known..

Fabory

INSynQ

INSynQ is een professionele organisatie met gedreven collega's gevestigd in Eindhoven. Wij voegen waarde toe bij onze klanten door hun organisatie, processen en systemen in lijn te brengen. Onze prof..

INSynQ

ITrainee

Het is onze focus dat alle SAP afdelingen “Best Staffed SAP Departments” blijven. Alleen deze afdelingen kunnen snel reageren, omdat zij weten wat er in het bedrijf gaande is. Daar kan pro..

ITrainee

LC Packaging

Met ruim 95 jaar ervaring, 1,100 medewerkers, vestigingen in 16 landen in Europa, Afrika en Azië, eigen fabrieken en exclusieve productiepartners, is LC Packaging één van de grootste ver..

LC Packaging

newFounders

newFounders IT Inventors is een consultancy bedrijf dat begrijpt dat bedrijfsprocessen om mensen draaien. Mensen moeten IT niet als last zien maar eenvoudig, snel, makkelijk en met plezier hun werkzaa..

newFounders

PvH Europe

We are PVH, one of the world's leading apparel companies with $8.2 billion in 2016 revenues. PVH consists of three business groups: Tommy Hilfiger, Calvin Klein and Heritage Brands. We are transformi..

PvH Europe

QPact

QPact combineert uitmuntende Business improvement kennis met SAP SCM, APO, SNC, EM, EWM en SRM kennis. Met meer dan 15 jaar ervaring in dit vakgebied realiseren wij On Time In Full projecten. Onze vi..

QPact